Despre Noi

      „Artificial Distribution" s-a nascut din dorinta de a aduce in domeniul funerar un furnizor de incredere, stabil si atent la nevoile clientilor. Am reusit sa castigam increderea clientilor nostri prin experianta de care dam dovada (opt ani in productia si distributia de coroane si flori artificiale).

       Productia de coroane artificiale a inceput in anul 2013, un an in care piata funerara era suprasaturata de mici importatori din tarile vecine, avand produse de o calitate net inferioara. Dornici de a oferi calitate prin produsele noastre și a ne diferentia de concurenta, am trecut foarte repede din a comercializa cele mai bine vandute produse de la nivel national, la a aduce o cu totul alta gama de produse pe piata din Romania. Astfel, am reusit sa crestem in fiecare zi, iar in portofoliul nostru isi faceau aparitia noi modele de coroane si flori artificiale.

       Productia de coroane artificiale este realizata cu utilaje noi si materii prime de cea mai buna calitate, in acest mod pana si cele mai mici greseli pot fi observate si remediate inainte ca acestea sa plece din depozit catre clienti. Am început prin a importa florile artificiale din China, fiecare container fiind verificat de catre unul dintre reprezentantii nostri, insa parea ca nu este suficient. Pentru a ridica nivelul de calitate oferit, am decis ca în primavara anului 2014 sa incepem productia de flori artificiale la Sighetu Marmatiei. În momentul de față putem să ne mândrim cu calitatea florilor artificiale produse de noi, cu atentia pe care o oferim fiecarei flori, dar nu trebuie sa ne credeti pe cuvant! Sunați-ne acum pentru a va trimite prin curier ultimul catalog de produse și mostre de flori GRATIS!

                                              Vezi produsele

      In oferta noastra veti gasi o selectie de produse pe care noi le consideram indispensabile unei firme prestatoare de servicii funerare complete, produse menite sa va ajute la recuperarea, transportarea, toaletarea si depozitarea decedatilor.

      Livrarea produselor o facem gratis cu masinile proprii. Ajungem in fiecare oras unde avem clienti o data la trei saptamani, comenzile fiind preluate telefonic sau online, cu 3-4 zile inainte de livrare. Vă oferim posibilitatea de a plasa comanda dumneavoastră atât online, cât și telefonic sau prin e-mail. Daca aveti nevoie de oferta noastra de preturi listata (catalog) o putem trimite prin curier.

   

   Calitatea produselor, nevoile si satisfactia clientilor sunt pentru noi pe primul loc! Suntem o echipa tanara, dinamica si ne dorim ca dumneavoastra sa ne alegeti ca si furnizor pentru a va dovedi acestea. Pentru orice comanda sau informatie, nu ezitati sa ne contactati!

Producator si distribuitor de coroane artificiale si accesorii funerare la cel mai bun pret, cu livrare in toate orasele din Romania.