OFERTĂ DE PREȚ

ALEGE ROLLI ROSE BEAR, UN URSULEȚ CALITATIV!

URSULEȚ DIN TRANDAFIRI, ÎMBINAȚI CU MĂIESTRIE ȘI PASIUNE. PRODUS REALIZAT MANUAL.

Descoperă ursuleții Rolli Rose Bear!

Ne plac lucrurile bine făcute și de aceea ursuleții îi creăm manual în unitatea noastră de producție și alegând cu atenție fiecare trandafir. Totul pentru a livra un produs la un standard înalt de calitate și eleganță.

Dispunem de stocul necesar pentru a asigura o livrare rapidă oriunde în țară. Acordăm o atenție sporită ambalării, astfel încât aceștia să ajungă în siguranță la destinație.

Îți oferim o gamă variată de culori, pe care o poți găsi pe site-ul nostru:

www.rollibear.ro

URSULEȚ DIN TRANDAFIRI 25 CM

PREȚ 70 LEI TVA INCLUS

Fabricat manual din peste 250 de flori de dimensiunea de 3,5 cm. Fiecare ursuleț dispune de un gift card, o cutie de cadou decorativă și una de transport, pentru a ajunge la tine în cele mai bune condiții.

CĂȚEL DIN TRANDAFIRI 35 CM

PREȚ 138 LEI TVA INCLUS

Fabricat manual din peste 540 de flori de dimensiunea de 3,5 cm. Fiecare cățel dispune de un gift card, o cutie de cadou decorativă și una de transport, pentru a ajunge la tine în cele mai bune condiții.

URSULEȚ DIN TRANDAFIRI CU INIMIOARĂ 40 CM

PREȚ 145 LEI TVA INCLUS

Fabricat manual din peste 650 de flori de dimensiunea de 3,5 cm. Fiecare ursuleț dispune de un gift card, o cutie de cadou decorativă și una de transport, pentru a ajunge la tine în cele mai bune condiții.

URSULEȚ DIN TRANDAFIRI 40 CM

PREȚ 140 LEI TVA INCLUS

Fabricat manual din peste 650 de flori de dimensiunea de 3,5 cm. Fiecare ursuleț dispune de un gift card, o cutie de cadou decorativă și una de transport, pentru a ajunge la tine în cele mai bune condiții.

URSULEȚ DIN TRANDAFIRI CU INIMIOARĂ 55 CM

PREȚ 324 LEI TVA INCLUS

Fabricat manual din peste 740 de flori de dimensiunea de 5 cm. Fiecare ursuleț dispune de un gift card, o cutie de cadou decorativă și una de transport, pentru a ajunge la tine în cele mai bune condiții.

URSULEȚ DIN TRANDAFIRI 65 CM

PREȚ 513 LEI TVA INCLUS

Fabricat manual din peste 1400 de flori de dimensiunea de 5 cm. Fiecare ursuleț dispune de un gift card, o cutie de cadou decorativă și una de transport, pentru a ajunge la tine în cele mai bune condiții.

Produs în România