Termeni si conditii

Utilizarea acestui site, vizitarea sau comandarea produselor de pe totulpenrufunerare.ro, implica acceptarea termenilor si condițiilor.

DREPTURI DE AUTOR (Copyright)

Conținutul acestui site – elemente de grafica web, imagini, texte, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L.   CUI: RO 32086698 și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMAȚIILOR

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L. numai în scop de marketing și promovare. Informațiile oferite in formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, în niciun caz nefiind furnizate/vândute unei terțe parți sau utilizate pentru baze de date. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

PLATA PRODUSELOR

Produsele totulpentrufunerare.ro se pot achiziționa pe baza comenzii ferme din partea clientului si in urma acceptării la plata a facturii fiscale. Prin lansarea comenzii ferme şi plata facturii fiscale, clientul este de acord cu condițiile comerciale prezentate mai jos. Modalitățile de plată pot fi: Plata online cu cardul, folosind un mediu securizat cu ajutorul procesatorului de plăți de la MobilPay, plata prin numerar la livrare (ramburs) sau plata prin transfer bancar (ordin de plata). Plata prin ordin de plata se va realiza in contul RO41INGB0000999907376150 deschis la banca INGB CENTRALA, iar dovada plații trebuie trimisa catre S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L.  la adresa de e-mail vanzari@totulpentrufunerare.ro. Livrarea va fi efectuată numai dupa primirea confirmarii plații.

PROCESAREA COMENZII SI LIVRARE

Din momentul confirmării plații livrarea comenzii se va efectua in termen de maxim 7 zile calendaristice in functie de volumul solicitat.

S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L.  care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de forța majoră conform uzantelor legii românesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite de S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L. față de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L.  de la acest client.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislației in vigoare, produsele pot fi returnate la adresa Jud. Maramures, Loc. Sighetu Marmatiei, Str. Nicolae Titulescu, Nr. 40, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi condiții tehnice si de functionare. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, fie prin cash fie prin transfer bancar in maxim 10 zile de la data returului.

ANULAREA COMENZII

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisă la adresa vanzari@totulpentrufunerare.ro sau la numărul de telefon 0753.438.513 cu cel puţin 4 zile inainte  de data de livrare.

GARANTAREA PRODUSELOR

S.C. ARTIFICIAL DISTRIBUTION S.R.L.   poate schimba producatorul, marca şi tipul anumitor produse numai cu notificarea si acordul in prealabil a clientului. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producător in parte.